Bike & Stay- appen til din cykelferie på camping

Store cykeloplevelser i lommeformat
Appen "Bike & Stay" er din guide til oplevelser og campingpladser langs de 26 danske Panorama-cykelruter. Panorama-ruterne er skrædderskyet til kortere dagture gennem Danmarks smukkeste natur. Ruterne ligger som sløjfer på de to nationale cykelruter "Vestkystruten" og den danske del af "Berlin-København-ruten". 10 af ruterne ligger i Østdanmark, mens de resterende ligger langs den jyske vestkyst. 

 

Sådan fungerer Bike & Stay-app'en
Med app'en får du nemt overblik over de enkelte ruters beliggenhed, og for hver rute kan du downloade et detaljeret rutekort, som du kan tage med på turen. Kortet fungerer offline, så du skal ikke bekymre dig om dårlig internetforbindelse eller roaming-takster. Derudover indeholder app'en detaljerede oplysninger om oplevelsesmuligheder og overnatning langs og nær ruten.

 

Når du opholder dig i Danmark, får du automatisk vist de ruter og campingpladser, der er tættest på dig. Og én ting mere: App'en findes på engelsk, tysk, hollandsk og dansk, og vælger automatisk den sprogversion, der matcher din mobiltelefons sprogindstilling.

 

Med app'en i baglommen behøver du ikke at bruge så meget tid på planlægning, men kan i stedet koncentrere dig om at nyde turen og den smukke danske natur.

 

Bike & Stay app-partnere
Bike & Stay er udviklet af VisitDenmark og Everplaces i forbindelse med EU-projektet Powered by Cycling: Panorama.

 

Powered by Cycling: Panorama havde til opgave at give Danmarks turister gode oplevelser på cykel. 26 nye korte cykelruter skal således sammen med bedre infrastruktur, cykelvenlige overnatningssteder, international markedsføring og salg af pakkerejser gøre Danmark til en cykeldestination i verdensklasse, og skabe vækst i kystturismen. Projektet var knyttet til de to velbesøgte langtursruter: Vestkystruten (Tønder-Skagen) og København-Berlin-ruten (Gedser-København). Partnere i Powered by Cycling: Panorama var Region Midtjylland, Østdansk Turisme, Destination Sydvestjylland, Nationalpark Thy, VisitDenmark, Campingrådet og Dansk Turismefremme.

 

Cykelturismeprojektet ”Powered by Cycling: Panorama” var støttet af den europæiske fond for regional udvikling, og ved udløbet af projektet blev der stiftet en forening ved navn Foreningen Dansk Cykelturisme. Læs mere om Foreningen Dansk Cykelturisme her.

 

Download Bike & Stay-app'en her