Vintercamping

Campingferie i Danmark er traditionelt en sommerfornøjelse, og langt de fleste besøger da også campingpladserne i sommermånederne. Men ikke alle stopper, når termometret falder. Et stigende antal campinggæster ønsker at campere hele året rundt, hvilket naturligvis skyldes, at moderne campingvogne efterhånden er så godt isolerede, at en efterårsstorm eller nattefrost ikke er noget problem.

Vintercamping er dog ikke kun for ejere af campingvogne. Alle der har lyst, kan nemlig på mange af de vinteråbne pladser leje opvarmede hytter. Hytterne varierer i standard (se ”Udlejning af campinghytter”), og kan lejes i det antal nætter, man ønsker - blot man husker at bestille i forvejen.

De vinteråbne campingpladser er inddelt i 2 forskellige grupper, afhængig af om det er nødvendigt at ringe til pladsen inden man kommer eller ej.

 

  Vinteråbent

 

  Vinteråbent ved tilmelding

Under alle omstændigheder er det anbefalelsesværdigt at kontakte den campingplads, man ønsker at besøge, for at vide hvilke aktiviteter, faciliteter m.v., der tilbydes i vinterperioden.