Autocamper Guide Danmark

 Danmark findes der 408 campingpladser med autocamperpladser, der har præcis de faciliteter, som en autocamper efterspørger. De 408 campingpladser er fordelt ud over hele Danmark, og der vil aldrig være mere end ca. 20 km til den nærmeste autocamperplads, uanset hvor i Danmark man befinder sig.

 

På alle autocamperpladser er der mulighed for ankomst 24 timer i døgnet. På alle autocamper-pladser er basistilbuddet en plads, hvor autocamperen kan holde på et jævn og stabilt grundlag. Herefter er det muligt at tilkøbe el, adgang til toilet og bad, påfyldning af rent vand og aftømning af beskidt vand.

 

Prisen for ophold på en af de mange autocamperpladser varier fra plads til plads. Som eksempel kan nævnes, at nogle autocamperpladser har en timebetaling på 8 kr. for basistilbuddet og andre tager 100 kr. for tidsrummet fra 20.00 til 10.00 for basistilbuddet.

 

De 408 campingpladser med autocamperplads giver mulighed for at opleve alt det som Danmark byder på som land. Der kan besøges gamle byer, enestående natur som f.eks. Møns Klint, Skagen, Bornholm eller Nationalpark Thy, badestrande ved Nordsøen, Østersøen eller Kattegat eller gårdbutikker med lokale fødevarer.

 

Autocamper Guide Danmark byder velkommen til gode oplevelser.

 

Download Autocamper Guide Danmark.